Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.celebritycruises.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Celebrity Cruises.

070 3141555

overlay
 • CXC

2016 cruisen vanuit Amsterdam

Ook in 2016 weer volop cruise-aanbod vanuit Amsterdam

Na een nacht met een super maan die ook nog prachtig rood was, is het bij ons de herfst. Celebrity Cruises denkt altijd graag in zonne-uren en daarom kijk ik nu alvast even met je vooruit naar de zomer van 2016. En wat is er dan leuker om te dromen van een luxe cruise met vertrek vanuit ons eigen mooie Amsterdam?
Extra aantrekkelijk bij een cruise vanuit Amsterdam is dat je geen vliegreis hoeft te maken en het geld dat je daarmee bespaart, eventueel kunt gebruiken voor bijzondere excursies.
Celebrity Silhouette biedt mooie reisroutes naar Scandinavië en Rusland en rondjes om Engeland, Schotland & Ierland. Beide routes zijn inspirerend. Welke bestemming staat nog op jouw bucket list?

St. Petersburg Heilige Bloedbasiliek © celebrity Cruises

Scandinavië & Rusland
Het leukste van deze cruise vind ik de ontdekking van maar liefst vier hoofdsteden op één reis. En als kers op de taart ga je ook naar St. Petersburg. Je visum wordt aan boord geregeld, je hoeft alleen maar op tijd bij de bus te zijn en dan kan je excursie beginnen. Voor St. Petersburg is het handig om vooraf een excursie via de site van Celebrity Cruises te boeken omdat je zonder gids, zelf niet de stad in mag. Museum De Hermitage is natuurlijk prachtig, maar wie minder van musea houdt, kan ik een stadstour met een bezoek aan de Heilige Bloedbasiliek ook van harte aanbevelen.

Kopenhagen is een heerlijke fietsstad © foto Celebrity Cruises

Fietsen in Helsinki en Kopenhagen
Zowel Helsinki als in Kopenhagen hebben wij heerlijk ontspannen met een huurfiets verkend. In en rond de haven staan rekken met huurfietsen die je voor enkele uren kunt huren. Beide steden zijn redelijk compact en je kunt er prima fietsen. In Helsinki kost een huurfiets € 2 aan borg, dus met een muntstuk van € 2 kun je al heerlijk op de pedalen de stad verkennen. Ook Kopenhagen kent het systeem van de goedkope en efficiënte stadshuurfietsen. Op deze site wordt uitgelegd hoe je eenvoudig een fiets (zelfs een e-bike) kunt huren. 

Je kunt ook tramlijn 3T pakken in Helsinki

Psst
Je kunt Helsinki ook prima verkennen met de tram. Lijn 3T maakt een mooie verkennende tour door het centrum van de Finse hoofdstad.

Stoere verhalen in Ierse kastelen © Celebrity Cruises

Rondje Engeland
Celebrity Cruises biedt al vele jaren een populair vaarprogramma rondom Engeland, Schotland en Ierland aan. De sfeer in de havens is uniek. Wat de bestemmingen verbindt is de gastvrijheid van de bevolking. Wij voelden ons er heerlijk thuis. Slenteren door de historische straten, een pintje pakken in de Pub, tea for 2 of op monsterjacht. Deze cruise biedt voor elk wat wils. Na een dag vol indrukken word je aan boord weer warm onthaalt door de bemanning van Celebrity Silhouette. Modern luxury aan boord en vanaf je spinfiets de kusten van Groot-Brittannië verkennen. Of sta je liever met een glas wijn aan dek als de Silhouette bij vertrek haar schaduw over de stad werpt?

Lees ook: Met Celebrity Silhouette naar Engeland & Ierland 

Hier vind je een overzicht van het aanbod van Celebrity Cruises vanaf Amsterdam in 2016. 

Go BIG, Better, Best!

Een buitenhut met vele extra’s
Als je nu een buitenhut boekt, voor minimaal twee personen, kun je mee doen aan de Celebrity actie Go Big, Better, Best. De prijzenpot bevat vier opties:

 • gratis fooien,
 • een boordtegoed van US $ 150, 
 • een klassiek drankenpakket of
 • onbeperkt Wifi.

Lees hier hoe je mee kunt doen. 


© tekst Wilma Lankhorst
© fotos Celebrity Cruises

Delen op social media

Wilma Lankhorst

Beste cruiseliefhebber,
Ik ben Wilma Lankhorst en reis al ruim dertig jaar met grote regelmaat over onze mooie planeet. Ik verken steden, bezoek musea, struin over eilanden, fietst graag langs rivieren en laat me regelmatig per cruiseschip over de wereldzeeën varen. Als freelance reisjournalist bezocht ik veel bestemmingen. Vijftien jaar was ik actief voor Nieuw-Zeeland waardoor ik de ‘Dutch Kiwi’ wordt genoemd. Sinds april 2012 heb ik een reisblog waarop ik wekelijks mijn reiservaringen deel. In 2013 is mijn boek ‘Duurzaam toerisme, doe je zo’ verschenen. Ik ben getrouwd en run naast mijn blogactiviteieten samen met mijn partner een Bed & Breakfast.

Laat een bericht achter!

 • Daxaccick@elaine1.xyz ma 24 mei om 08:32

  <a href=https://vskamagrav.com/>why cant i import kamagra to canada

 • Daxaccick@elaine1.xyz do 10 juni om 14:12

  <a href=https://ponlinecialisk.com>cialis

 • Daxaccick@sufmail.xyz do 24 juni om 03:01

  <a href=https://vsnolvadexv.com>nolvadex

 • Daxaccick@sufmail.xyz za 10 juli om 16:34

  <a href=https://vsamoxilv.com/></a>

 • Daxaccick@sufmail.xyz do 29 juli om 06:15

  <a href=https://cialiswwshop.com/>cialis prescription online</a>

 • Daxaccick@sufmail.xyz zo 22 augustus om 07:58

  <a href=http://cialiswwshop.com/>buy cialis uk</a>