Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL Alaska.jpg
  • 201208065969.jpg

Alaska

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar Alaska gaan.

Denali, Alaska

Zonder twijfel is de belangrijkste attractie in Denali, Denali National Park. Het geldt als Alaska's meest populaire bestemming - dat is waarom al onze cruisetours een bezoek brengen aan Denali National Park. Het park, dat iets groter is dan de staat Massachusetts, telt nog steeds veel wilde dieren. In uw vrije tijd, kunt u kennismaken met een aantal van de avontuurlijke sporten die Alaska uniek maken. Sommige van onze pakketten bieden twee nachten aan op geweldige bestemming zodat u nog meer tijd heeft om van het park en haar omgeving te genieten.

Juneau, Alaska
Juneau is de hoofdstad van Alaska en werd opgericht tijdens de goudkoorts van 1880. Vandaag telt het voormalige goudmijnstadje één van de meest spectaculaire landschappen van Alaska. Gelegen aan de voet van Mt. Juneau in de Alaska Panhandle met uitzicht over Gastineau Channel. Verschillende prachtige fjorden zijn gelegen langs de kust en vlakbij ligt de majestueuze Mendenhall gletsjer, een absolute van favoriet van de vele bezoekers.

Seward, Alaska
Seward is niet alleen één van de oudste gemeenschappen Alaska's, het is ook één van de meest schilderachtige. Bezoek en ontdek dit schitterende stadje dat bekend staat als de toegangspoort tot Kenai Fjords National Park. Het historische centrum is gevuld met leuke winkeltjes en galeries.

Vind uw cruise!