Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL_NewZealand_WoodStatute_3.jpg
  • RB1148-0094.jpg

Australiƫ & Nieuw-Zeeland

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar Australië en Nieuw-Zeeland gaan.

Brisbane, Australia

De koele en casual hoofdstad van Queensland biedt alle glitter van een grote stad. De stad is gelegen aan de oever van de rivier de Brisbane, en is omringd door glooiende heuvels, waardoordeze stedelijke oase ervaren wordt als een ontspannen hoofdstad. Bezoek de legendarische Story Bridge, neem een sandboarding tour op North Stradbroke Island of maak contact met uw innerlijke Aussie en ga schapen scheren op de Australian Woolshed.

Dusky Sound, Nieuw Zeeland
Eén van de meest complexe fjorden op Nieuw-Zeeland's zuidkust, Dusky Sound is een plaats van serene schoonheid, alleen bereikbaar over zee of door de lucht. Captain Cook en zijn bemanning ontdekten bij toeval de opening in de late achttiende eeuw. Hoewel pas maanden later pas terugkeerden om de ‘Sound’ eens goed te inspecteren hebben Cook en zijn bemanning de ingang Dusky Sound genoemd, naar de tijd van de nacht, wanneer ze de ‘Sound’ voor het eerst ontdekten.

Doubtful Sound, Nieuw Zeeland
Vaak aangeduid als de "Sound of Silence," Doubtful Sound is een rustige, inspirerende bestemming bekend om zijn watervallen, dreigende bergen en zeldzame mariene leven. Terwijl jaren geleden alleen de meest moedige zeelieden deze ‘Sound’ invoeren is het vandaag de dag één van de mooist beschermde watermassa's in Fiordland National Park en trekt fotografen en avonturiers over de hele wereld.

Vind uw cruise!