Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.celebritycruises.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Celebrity Cruises.

070 3141555

Randy Gasper

Biografie

Randy Gasper is al meer dan 15 jaar actief in de toeristische sector. Na Disneyland Parijs, NBBS, Q-International en Cruise Travel pioniert hij met de kersverse touroperator Tuana Holidays op de Marokkaanse markt.

Daarnaast is hij blogger bij Travelinq.nl, een online reismagazine vol reisverhalen, reisnieuws en reistips en is hij tevens mede-eigenaar van Pop Up Park 055, het eerste binnenpark van Europa.

Randy is samen met Rachel. Met haar heeft hij een liefdochter van 12 en een liefzoon van 10. Binnenkort stappen Randy en Rachel in het huwelijksbootje. 

Artikelen door: Randy Gasper

Concierge Class is genieten als een celebrity

Concierge Class is genieten als een celebrity

Tijdens het cruisen heb ik alles al wel eens meegemaakt als het gaat om het soort of type hut. Of het nu een binnenhut, een buitenhut of een balkonhut is, ik vind in alle type hutten wel een charme. Ik ben dan wel iemand die snel tevreden is, vind ik zelf. Ik begrijp maar al te goed dat een binnenhut door de beperking aan prachtige uitzichten beduidend goedkoper is, in vergelijking tot een balkonhut, waar ik vanaf het balkon de zonsondergang kan aanschouwen in de Caribbean. En die ervaring beleven onder het genot van een overheerlijke exotische cocktail, die me dankzij de excellente roomservice is uitgeserveerd.

Lees verder
Culinaire verwennerij met Specialty Dining

Culinaire verwennerij met Specialty Dining

Als rederij zit je altijd in een soort spagaatstand als het gaat om tradities. Aan de ene kant wil je ervan loskomen, wil je jezelf losmaken van alle stereotypes die rondom cruisvakanties blijven hangen. Aan de andere kant is er simpelweg nog een hele grote groep cruiseliefhebbers die houden van het Love Boat gevoel vol clichés en tradities. Wat ik merk als ik te gast ben bij Celebrity Cruises is dat er voor beide type reiziger wat te kiezen valt. En dat op één schip.

Lees verder
Millennium Class gemoedelijke klasse en groots genieten

Millennium Class gemoedelijke klasse en groots genieten

Wie klasse, degelijkheid en rust zoekt en tevens wil genieten van een groot cruiseschip vol activiteiten, komt volop tot zijn recht op de schepen in de Millennium Class van Celebrity Cruises. De Millennium Class kent een viertal schepen: de Millennium, Constellation, Infinity en Summit zijn de vier zusjes die sinds de eeuwwisseling – vandaar de naam van deze klasse  – inmiddels alle oceanen hebben bevaren.

Lees verder