Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.celebritycruises.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Celebrity Cruises.

070 3141555

overlay
  • CXC

Concierge Class is genieten als een celebrity

Concierge Class is genieten als een celebrity

Al die kleine extra's maken de Concierge Class tot een nog intensere cruise-ervaring

Tijdens het cruisen heb ik alles al wel eens meegemaakt als het gaat om het soort of type hut. Of het nu een binnenhut, een buitenhut of een balkonhut is, ik vind in alle type hutten wel een charme. Ik ben dan wel iemand die snel tevreden is, vind ik zelf. Ik begrijp maar al te goed dat een binnenhut door de beperking aan prachtige uitzichten beduidend goedkoper is, in vergelijking tot een balkonhut, waar ik vanaf het balkon de zonsondergang kan aanschouwen in de Caribbean. En die ervaring beleven onder het genot van een overheerlijke exotische cocktail, die me dankzij de excellente roomservice is uitgeserveerd.

Het (privé)  balkon is standaard bij de Concierge Class

De meerwaarde van een balkonhut
Het klinkt dus enigszins logisch dat een beleving in een balkonhut meer waard is, dan een binnenhut zonder raam. Maar is die meerprijs wel de moeite waard? Mijn ervaring is altijd weer overweldigend als ik in een balkonhut mag cruisen. Ik noemde al het voorbeeld van de zonsondergang, maar ik heb het ook al eens meegemaakt dat ik vanaf mijn eigen balkon het aanmeren in de haven van San Juan in Puerto Rico mocht aanschouwen. Of Barbados.  Alles wat je met je ogen op dat moment live kunt aanschouwen vanaf je privé balkon, mag zeker een meerwaarde worden genoemd. En rechtvaardigt in mijn beleving dan ook de meerprijs. Als je mij dan ook vraagt welke hutten het meest ideaal zijn op een cruiseschip, dan zou ik in eerste instantie écht aanraden om iets meer te sparen. Dan kun je je ideale balkonhut kiezen en daarbij je cruisebeleving een enorme stimulans geven. En dan het liefst een hut zo hoog mogelijk. Sparen dus.

Iedereen aan boord van Celebrity Cruises mag rekenen op een top service!

Ongeacht de hut altijd goede service
Van een rederij mag je altijd een topservice verwachten. Of je nu een balkonhut, een buitenhut of een binnenhut boekt. Bij Celebrity Cruises staat Roomservice 24 uur voor je klaar, ongeacht het type. Daarnaast word je hut na het ontwaken schoongemaakt en worden de bedden opgemaakt. Voor het slapen gaan wordt alles nog even gecontroleerd en worden de bedden weer klaargemaakt voor een goede nachtrust. De aanwezigheid van een ruime opbergkast, een minibar, kluis, Tv (met films), uitgebreid setje aan badspullen, een föhn enzovoort is voor Celebrity Cruises allemaal een vanzelfsprekendheid. Het is overigens niet altijd gratis te gebruiken. Voor het gebruik van de minibar of het kijken van specifieke speelfilms bijvoorbeeld geldt vaak een meerprijs.

Hier spaar je dus voor ... en heerlijke Concierge Class hut

Nog meer persoonlijke aandacht en prioriteiten
Reizigers die zich tijdens een cruise van Celebrity Cruises helemaal in de watten willen laten leggen, kunnen qua service nog een stapje hoger “bijbestellen”. Zo kent de rederij het zogenoemde Concierge Class. Een service die helemaal gepersonaliseerd en daarmee nog iets exclusiever is. Het is een beetje te vergelijken met het business class systeem van een luchtvaartmaatschappij. Je staat bijvoorbeeld niet meer in lange wachtrijen om aan en van boord te kunnen, dankzij de priority check-in/out. Ook worden je koffers met de hoogste prioriteit snel in je hut afgeleverd en krijg je een persoonlijke conciërge die zich bekommert om jouw hut en aanwezigheid. Op en top service en vakantie dus.

Altijd oog voor detail...

Verwennerij van Concierge Class brengt meer beleving
Door het bijboeken van Concierge Class geniet je ook van het door mij eerder genoemde voordeel van een balkonhut. Deze toch wel bijzondere hutten horen standaard bij Concierge Class. En die hutten kennen in deze klasse ook nog eens vele extra’s boven de standaard service. Zo is er een kussenmenu, waarbij je je meest ideale kussen kunt kiezen voor een goede nachtrust, dagelijks vers fruit, elke avond een extra versnapering, badjassen, badspullen afgeleverd naar jouw wensen, een verrekijker om te genieten van de mooie uitzichten vanaf je balkon en nog veel meer.
Concierge Class van Celebrity Cruises is complete verwennerij en extra gemak. Want naast de persoonlijke service, extra comfort in de hutten en extra prioriteiten , heb je ook nog eens de mogelijkheden voor de beste plekken in het restaurant.

Celebrity Silhouette

Ieder zijn eigen type hut, maar samen dezelfde koers
Wanneer kies je nu voor “gewone” service of Concierge Class? Eerlijk is eerlijk, dat heeft te maken met het budget dat jij wilt spenderen aan een cruise. Je kan het bij Celebrity Cruises zo luxe en zo duur maken, als dat je zelf wilt. Dat maakt de samenstelling van de type reizigers aan boord ook zo uniek. De één kan zich meer luxe veroorloven dan de ander, maar voor een ieder is er wat te halen aan boord bij Celebrity Cruises. Uiteindelijk vaar je allemaal dezelfde koers, zie en beleef je dezelfde dingen, bezoek je dezelfde paradijzen op aarde. Wie zich net iets meer kan veroorloven en zich volledig wil laten verwennen, zal dankzij alle gemakken van Concierge Class nog meer uit zijn of haar cruise halen en de droomreis nog meer als een belevenis ervaren. Als het in jouw budget past, is Concierge Class van Celebrity Cruises zeker een aanrader.

Randy Gasper

Biografie

Randy Gasper is al meer dan 15 jaar actief in de toeristische sector. Na Disneyland Parijs, NBBS, Q-International en Cruise Travel pioniert hij met de kersverse touroperator Tuana Holidays op de Marokkaanse markt.

Daarnaast is hij blogger bij Travelinq.nl, een online reismagazine vol reisverhalen, reisnieuws en reistips en is hij tevens mede-eigenaar van Pop Up Park 055, het eerste binnenpark van Europa.

Randy is samen met Rachel. Met haar heeft hij een liefdochter van 12 en een liefzoon van 10. Binnenkort stappen Randy en Rachel in het huwelijksbootje.