Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL_Europe_AmsterdamCanalBoats.jpg
  • CEL_Europe_Amsterdam_WoodenShoe.jpg

Cruises met vertrek uit Nederland

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises in 2019 vanuit Nederland vertrekken.

Alesund, Noorwegen
Alesund is een klein vissersdorpje midden in de populaire toeristische regio van Noorwegen tussen Bergen en Trondheim. Hoewel haar geschiedenis terug gaat tot de Vikingen, zult u merken dat de architectuur in de stad een interessante art nouveau stijl kenmerkt. Dit komt omdat na een enorme brand in 1904, de hele stad werd herbouwd. Ondanks dat de stad herbouwd is, heeft het haar charme niet verloren. 


Bergen, Noorwegen
Bergen biedt bezoekers een overvloed aan lekkernijen, van de pure pracht van de ruige glaciale landschappen en een oude stenen kerk met daarin het mooiste voorbeeld van barokke kunst in Noorwegen. Alles, zonder twijfel, inspireerde de grote componist Edvard Grieg, wiens huis en de tuinen zijn open voor bezoekers.

Warnemünde, Duitsland
Warnemünde is een prachtig vissersdorpje aan de oevers van de rivier de Warnow en één van de meest gewilde bestemmingen aan de Oostzee. De zachte, brede witte zandstranden zijn razend populair bij de lokale bevolking en de relaxte sfeer van de stad is overal te voelen, vooral in de vele gezellige restaurants en cafes. Deze kleine zeehaven is ook een startpunt voor excursies naar Rostock en Berlijn.

De poolcirkel
De poolcirkel is een onzichtbare cirkel van de breedtegraad op het oppervlak van de aarde. De poolcirkel is ook de naam gegeven aan het gebied rond de Noordpool. Het omvat de Noordelijke IJszee, duizenden eilanden, de Arctische en subarctische gebieden van Alaska, Canada, Groenland, IJsland, Scandinavië, Siberië en het Rusland. Het gebied kent een immense schoonheid, ongewone fauna en interessante mensen en bekend om haar middernachtzon.

Vind uw cruise!