Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.celebritycruises.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Celebrity Cruises.

070 3141555

overlay
  • CXC

Een ster op zee

Een ster op zee

Celebrity Cruises heet niet voor niets zo: een cruise met deze maatschappij voelt alsof je een echte Hollywoodster bent, zo ontzettend word je in de watten gelegd.

Om te beginnen zijn de schepen van de Solstice-klasse de mooiste die ik ooit heb gezien. Strak, wit en modern maar tegelijkertijd super elegant, luxueus en gezellig. Er zijn er inmiddels vijf: de Solstice, de Equinox, de Eclipse, de Silhouette en de nieuwste, de Reflection. 

Hide away, een uniek plekje voor jezelf

Aan boord voel ik me een bevoorrecht mens. Alle publieke ruimtes zijn super schoon, uitnodigend en prachtig ingericht. De bibliotheek is daar een goed voorbeeld van, evenals de Hideaway waar je, zoals de naam al verklapt, heerlijk kunt wegduiken in een van de futuristisch aandoende meubels.

Als het op de inwendige mens aankomt is de keuze overweldigend. Je zou bijvoorbeeld kunnen ontbijten in de openlucht op het achterdek. En bij Café al Bacio & Gelateria kun je in oversized fauteuils genieten van de lekkerste speciale koffies met iets heerlijks zoets erbij. Bistro on Five serveert sandwiches, salades en crêpes voor de lekkere trek. Als het dat niet voor je is, kun je altijd nog terecht bij de Poolbar voor hamburgers of bij het AquaSpa Café voor de gezondere tussendoortjes.

Een cocktail aan de bar

Als de avond valt kun je natuurlijk dineren in de indrukwekkende grand diningroom, maar als je eens iets anders wilt zijn er ook nog drie specialiteitenrestaurants die al je culinaire wensen kunnen vervullen.

Overal word ik verwelkomd door uiterst attent en vriendelijk personeel, gemiddeld zelfs één bemanningslid voor twee gasten! Het serviceniveau is geweldig; zo lopen er mensen rond die gekoelde handdoekjes rondbrengen als je terug komt van een landexcursie of als je in de zon ligt te bakken aan dek! Hier kan ik snel gewend aan raken…

Heerlijk verkoelende doekjes als het liggen in de zon te warm wordt

Geen moeite is te veel en dankzij hun zonnige humeur mag ik van alle Celebrity-medewerkers altijd een glimlach en een hartelijk “Goodmorning ma’am” tegemoet zien. Het geeft me iedere dag opnieuw weer een boost van positieve energie.

Echt gras op het dak van Celebrity Reflection

Sommigen, zoals een van de obers aan boord van de Celebrity Reflection, gaan zelfs nog een stapje verder en geven elke ochtend een prachtige serenade in het Italiaans ten beste bij de ingang van het self-service restaurant The Oceanview Café. Als dat geen originele manier is om je cruisedag te beginnen?

Celebrity onderscheidt zich van andere cruisemaatschappijen door echt gras (!) aan dek en door de nodige aandacht voor geestelijke verrijking, kunstzinnigheid en wellness. Zo zijn er iedere dag interessante lezingen en seminars, kun je je hartje ophalen met bijvoorbeeld een live glasblaasdemonstratie en kun je revitaliserende schoonheidsbehandelingen ondergaan. En mocht je fan zijn van Apple dan kun je terecht in de iLounge, de eerste geautoriseerde Apple-specialist op zee!

Steeds weer verrassend veel keus zoals hier bij het dessert buffet tijdens de .... lunch

Of het nu die fantastische brunch – compleet met chocoladefontein! – is die je zal doen watertanden, of dat nachtelijke dansfeest waar je uit je dak gaat op een feeëriek verlicht dek onder de zwoele Caribische sterrenhemel of de exotische bestemmingen die je nooit zult vergeten, je zult je voelen als een ster op zee!

Pascale Bruinen

Pascale Bruinen (11 februari 1964) is al ruim zestien jaar officier van justitie. Ze werkt thans bij Parket Limburg. Voorheen heeft ze zeven jaar gewerkt als advocaat.

Daarnaast is ze ook freelance columnist voor onder andere het Algemeen Dagblad, blogt ze regelmatig op haar twee eigen sites, www.coolcolumns.com en  www.cruisecraver.com en heeft ze artikelen gepubliceerd in Fabulous Mama Magazine.

Begin 2015 komt haar eerste boek uit bij uitgeverij De Fontein, getiteld “Mijn eerste lijk is gelukkig vers”. Hierin beschrijft ze haar belevenissen als vrouwelijke officier van justitie.

Pascale woont samen en heeft een zoon van 20 en een dochter van 18.