Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CE Griekse Eilanden.jpg
  • SL-Santorini019F.jpg

Griekse eilanden

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar de Griekse Eilanden gaan.

Chania (Souda), Kreta, Griekenland

Chania is de tweede grootste stad van Kreta, en één van de mooiste. Het ligt langs de noordkust van het eiland en aan de oostkant van de Golf van Chania. Chania was een oude Minoïsche nederzetting van de Grieken en zij noemden Cydonia (Kydonia). Het gebied is continu bewoond sinds de neolithische tijd: minstens 5.000 jaar oud. De rijke geschiedenis van de stad kan worden getraceerd door middel van historische gebouwen en monumenten met Venetiaanse, Turkse en Griekse architectuur.

Corfu, Griekenland
Bekend als de 'Emerald Island' vanwege het weelderige groen en adembenemende schoonheid is Corfu één van de verborgen schatten van de Middellandse Zee. Het op één na grootste van de zeven Ionische Eilanden is in het bezit van een intense cultuur en ongeëvenaarde kustlijn. Daarnaast is het eiland een bijna eindeloze inspiratiebron voor veel kunstenaars en literaire figuren.

Katakolon, Griekenland
Of u nu houdt van sport, geschiedenis, kunst, of gewoon luieren aan de zee, het charmante dorpje Katakolon, Griekenland, is een goede plek om te beginnen. Vanaf hier is het maar een snelle reis naar het beroemde Olympia, de geboorteplaats van de oude Olympische Spelen. Of, als u op zoek bent om iets te doen, zoals de locals - pak een stoel bij één van de kustcafes van de stad en bestel een koel drankje en een aantal lokale mezes (Griekse lekkernijen).

Vind uw cruise!