Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL Hawaiï.jpg
  • RCI_Hawaii_Footbridge.jpg

Hawaii

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar Hawaii gaan.

Hilo, Hawaii

The Big Island. De Orchid Isle. De Volcano Island. Een eiland met zoveel beschrijvende bijnamen daar mag u een zeldzame schoonheid van verwachten. Met haar 4.050 vierkante mijl biedt zij onderdak aan de met sneeuw bedekte toppen van Mauna Loa en Mauna Kea, het vurige landschap van Hawaii Volcanoes National Park, uitgestrekte macadamia noten plantages, stranden met zwart zand, met orchidee gevulde bossen en chique resorts.

Kailua Kona, Hawaii
Gelegen langs de westelijke oever van Hawaii, is de kust van Kona een regio van eindeloze lavavelden en gouden Pacific zonsondergangen. De heldere wateren zijn ideaal om te duiken, snorkelen en diepzeevissen. In het hart van de Kona kust ligt het charmante resort dorpje Kailua. Omdat twee andere 'Kailuas' bestaan binnen de staat, wordt de Big Island's Kailua vaak Kailua-Kona genoemd, gewoon voor de duidelijkheid.

Lahaina (Maui), Hawaii
De Hawaiiaanse zin 'Maui No Ka Oi' betekent 'Maui is de beste'. Na een bezoek aan de betoverende vallei Isle, zult u dit zeker onderstrepen! Ontdek de oude walvisvaart stad van Lahaina en de nabijgelegen West Maui Mountains. Of verken Haleakala National Park en de 10.000 meter vulkaankrater. Reis dan naar Hana en ervaar een echte smaak van het oude Hawaii. Of ga snorkelen bij het smaragdgroene eiland Lanai, waar u kunt genieten van ongerepte riffen en het kleurrijke zeeleven.

Vind uw cruise!