Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL_Dubrovnik_Boats_5.jpg
  • CEL_Piran_Slovenia_shutterstock_143145643.jpg

Oost Middellandse Zee

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar de Oostelijke Middellandse Zee gaan.

Kotor, Montenegro
Eén van de oudste en beroemdste Montenegrijnse steden is Kotor. De kustplaats is gelegen in een zeer afgelegen deel van de Golf van Kotor, aan de voet van de berg Lovcen. Kotor is een typische mediterrane reisbestemming met oude smalle straatjes, romantische bars en restaurants, kleine winkels, monumenten, kerken en pittoreske gebouwen. Beroemde dichters en schrijvers hebben de schoonheid van de baai van Kotor gebruikt als inspiratie voor hun werken. Geklasseerd als UNESCO werelderfgoed en Historisch Erfgoed Bezienswaardigheid, is Kotor uitgegroeid tot een bekende yachting- en zeilbestemming voor schippers over de hele wereld.

La Spezia (Florence/Pisa), Italië
De havenstad La Spezia wordt omgeven door het spectaculaire Toscaanse landschap. Florence is de geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance en de thuisbasis van galeries, musea en eetgelegenheden van wereldklasse. Aanschouw het architectonische wonder van de Duomo (Santa Maria del Fiori), de ontdekkingen van Galileo in het Science Museum, of bezoek de marktkraampjes van San Lorenzo. Als u al bekend bent in Florence, bezoekt u dan het nabijgelegen Pisa alwaar u de beroemde klokkentoren kunt zien, of geniet van een wandeling door de mooie dorpjes van Cinque Terre.

Messina (Sicilië), Italië
Slechts drie mijl uit de kust van het vasteland van Zuid-Italië ligt de havenstad Messina op het eiland Sicilië. Deze bruisende stad heeft een complexe geschiedenis met wortels in de Griekse mythologie, maar als gevolg van een aardbeving in de vroege jaren 1900 is het een architectonisch een relatief jonge stad. Aangezien de meerderheid van de stad is herbouwd of gerenoveerd in de laatste 100 jaar, is de stad een interessante mix van nieuwe en oude architectuurstijlen.

Napels (Capri), Italië
Napels is niet alleen pittoresk, het is ook één van 's werelds grootste culturele centra gevuld met buitengewone kunstwerken en architectuur uit de klassieke Griekse en Romeinse periode. Diverse interessante tours zijn beschikbaar van de stad zelf en de fascinerende plaatsen die net buiten Napels liggen. Een korte ferry trip brengt u vanuit Napels naar het mondaine eiland Capri.

Valletta, Malta
Bij Malta denkt men aan de Ridders van de Orde van St. John: vele indrukwekkende 16e eeuwse kalkstenen gebouwen en vestingwerken van deze ridders hebben de tand des tijds gelukkig doorstaan. Deze bouwwerken helpen de stad van Valetta vandaag de dag als een prachtige locatie te ervaren.

Vind uw cruise!