Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.celebritycruises.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Celebrity Cruises.

070 3141555

overlay
  • CXC

Suite Class restaurant “Luminae” nieuw bij Celebrity Cruises

Suite Class restaurant “Luminae” nieuw bij Celebrity Cruises

Geniet in de speciale ambiance van Luminae van de lekkerste gerechten

De vernieuwingen gaan maar door bij Celebrity Cruises. Na de Oscar-uitreikingen staan nu alle spotlights nu gericht op het nieuwe Suite Class restaurant Luminae. Zoals je in het vorige blog van Randy hebt kunnen lezen, heeft Celebrity Cruises altijd was extra’s in petto voor gasten die een suite boeken.

Tongstrelende gerechten

Culinaire rondreis op je bord
Vanaf april 2015 is iedereen die een suite boekt op een Celebrity Modern Luxury schip* van harte welkom in het nieuwe restaurant. Alle maaltijden die in dit Suite restaurant worden geserveerd (ontbijt, lunch en diner) zijn gratis. Bij een verblijf aan boord van veertien nachten, eet je nooit hetzelfde, de menu’s worden dagelijks met veel zorg samengesteld. De chef-koks laten zich hierbij inspireren door de zeven werelddelen waarin de schepen varen in combinatie met seizoensproducten. En zo maak je ook op je bord een culinaire rondreis reis.

celebrity Cruises kook demo's op Solstice-schepen

Bereiding aan tafel
Een uitgelezen, internationaal team van chef-koks en sous-chefs bereiden dagelijks de smakelijkste maaltijden. Een aantal gerechten wordt aan tafel bij de gasten klaargemaakt. Zo kun je de kookkunsten mooi afkijken en het zelf thuis ook nog eens proberen!? Ben je zoek naar een passende wijn, vraag dan de sommelier om advies. Voor Luminae is speciaal een nieuwe wijnkaart samengesteld waarbij je de keuze hebt uit maar liefst 400 verschillende wijn, uit wijngaarden overal ter wereld.

Vaarschema vanaf Amsterdam naar Scandinavië en Rusland

Celebrity Silhouette vanuit Amsterdam
En ja hoor, op 3 mei a.s. vertrekt de Celebrity Silhoutte vanuit ons eigen Amsterdam voor dertien nachten naar Scandinavië en Rusland. Aan boord kun je al kennismaken met Luminae. Voor deze reis heb je de keuze uit enkele leuke aanbiedingen om een speciale reis nog meer bijzonder te maken. Happy sailing!

Een heerlijke suite aan boord van Celebrity Modern Luxury schepen

Op deze schepen van Celebrity Cruises wordt Luminae straks aangeboden: Celebrity Eclipse®, Celebrity Equinox?, Celebrity Silhouette?, Celebrity Solstice®, Celebrity Reflection?, Celebrity Constellation®, Celebrity Infinity®, Celebrity Millennium®, Celebrity Summit®

© tekst Wilma Lankhorst

Wilma Lankhorst

Beste cruiseliefhebber,
Ik ben Wilma Lankhorst en reis al ruim dertig jaar met grote regelmaat over onze mooie planeet. Ik verken steden, bezoek musea, struin over eilanden, fietst graag langs rivieren en laat me regelmatig per cruiseschip over de wereldzeeën varen. Als freelance reisjournalist bezocht ik veel bestemmingen. Vijftien jaar was ik actief voor Nieuw-Zeeland waardoor ik de ‘Dutch Kiwi’ wordt genoemd. Sinds april 2012 heb ik een reisblog waarop ik wekelijks mijn reiservaringen deel. In 2013 is mijn boek ‘Duurzaam toerisme, doe je zo’ verschenen. Ik ben getrouwd en run naast mijn blogactiviteieten samen met mijn partner een Bed & Breakfast.