Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL M Zee West.jpg
  • CEL_Europe_Spain_Castillo de Santa Barbara.jpg

West Middellandse Zee

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar de Westelijke Middellandse Zee gaan.

Bilbao, Spanje
Bilbao is de zesde grootste stad van Spanje. In deze stad wordt nieuw leven ingeblazen met de behulp van de verbazingwekkende vooruitgang in de kunst en architectuur. Nieuw leven kwam in dit commerciële en industriële centrum via het verbazingwekkende Bilbao Guggenheim Museum. Het bekende aanzicht van de stad: het nieuwe, slanke glazen en stalen buis metro-systeem, en de prachtige in glas uitgedost parabolische boog loopbrug boven de rivier de Nervión . Bilbao biedt ook een uitstekende uitvalsbasis van waaruit u het Baskische achterland kunt verkennen, van de Atlantische Oceaan tot aan de Pyreneeën.

Funchal (Madeira), Portugal
Het eiland Madeira ligt midden in de Atlantische Oceaan ongeveer 370 mijl uit de kust van Marokko. Al meer dan 100 jaar toeristen hebben genoten van de ruige vulkanische toppen, mooie tropische kustlijn en een klimaat dat nooit te warm of te koud is. Madeirakant en Madeirawijn worden allebei nog volgens de oude tradities geproduceerd. Veel verborgen valleien, pieken en botanische tuinen staan te wachten om ontdekt te worden!

Gibraltar, Verenigd Koninkrijk
Gelegen op het zuidelijkste puntje van Europa vindt u de Rots van Gibraltar. Deze ligt letterlijk tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. De unieke locatie heeft een centrale rol in de geschiedenis gespeeld, verschillende landen hebben gestreden voor de controle over deze drukke zeehaven.

Ibiza, Spanje
De cultuur en de stijl van Ibiza is net zo gevarieerd als de uitspraak (‘e -vee-tha’ of ‘e-bee-tha’ of  ‘e-bee-zha’, afhankelijk van waar men vandaan komt ). En u moet erg uw best doen om zo'n kosmopolitische mix buiten Parijs of Manhattan vinden. Ibiza trekt allerlei mensen aan met haar bruisende nachtleven, prachtige stranden en een perfecte mediterrane klimaat .

La Palma, Canarische Eilanden
La Palma is opgebouwd vulkanisch gesteente en weelderige groene vegetatie. Het is dan ook geen wonder dat dit  eiland ook bekend staat als ‘The Pretty eiland’. Het is één van de zeven eilanden van de Canarische Eilanden archipel voor de kust van Afrika en wordt gedomineerd door natuurlijke schoonheid, van helder blauwe luchten en stranden met zwart zand.

Villefranche, Frankrijk
Villefranche is uw toegangspoort tot de Franse Rivièra, de thuisbasis voor Monte Carlo, Cannes en Nice. Beschaduwd door grillige bergen en diepblauwe kusten bieden Villefranche en de directe omgeving zonnige stranden, geraffineerde badplaatsen en schilderachtige dorpjes met rode daken en een spectaculaire uitzichten.

Vind uw cruise!