Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL Zuid Amerika.jpg
  • CEL_Uruguay_Piriapolis_2.jpg

Zuid-Amerika

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar Zuid Amerika gaan.

Strand van Copacabana, Brazilië

Bezoek een van 's werelds meest beroemde stranden bij overdag, maar ook ‘s nachts en zie de lichten van deze bruisende badplaats met op de achtergrond van de Suikerbroodberg en reusachtige standbeeld van Christus de Verlosser. Luister goed en je hoort de pulserende salsaritmes als de lokale bevolking tot diep in de nacht feest.

Ilha Grande, Brazilië
Als je je leven hebt doorgebracht op zoek naar het paradijs, je vindt het in Ihla Grande. De vroegere bewoners die dit paradijs maakte een thuis hebben lang verlaten hun posten. Er is weinig kolonisatie sinds, die heeft bijgedragen aan Ilha Grande's charmante aantrekkingskracht, glinsterende water, weelderige regenwouden en natuurlijke schoonheid te behouden. Nu zul je in staat zijn om een van 's werelds resterende tropische paradijzen te verkennen.

Sao Paulo (Santos), Brazilië
De thuisbasis van 17 miljoen mensen en meer dan 3.000 vierkante mijl oppervlakte is São Paulo de derde grootste stad in de wereld. Het warme klimaat en de rode kleigrond rondom de stad zijn ideaal voor de teelt van koffie. En met de komst van de spoorweg in 1867 exploreerde de groei hiervan. Vandaag de dag is São Paulo een van de grootste koffie-exporteurs in de wereld. Omdat de koffie-industrie groeide nam ook de behoefte aan arbeidskrachten toe. São Paulo was een van de eerste steden in Brazilië die immigratie actief stimuleerde. De stad heeft zich ontwikkeld tot een spannende smeltkroes van culturen.

Montevideo, Uruguay
Hoofdstad van Uruguay is een van de Amerika's 'belangrijkste zeehavens, Montevideo. De stad trekt reizigers van over de hele wereld met haar multiculturele Europese charme. Smalle straatjes en gevarieerde architectonische stijlen, variërend van koloniaal tot Art Deco onthullen sterke Spaanse, Portugese, Franse en Britse invloeden deze bruisende stad. De meeste van haar historische bezienswaardigheden kunnen bezocht worden binnen een paar uur: wandel door het havengebied en verken de oude wijken.

Vind uw cruise!